loading

O nama

O nama

Kroz tradiciju...

Godine 1989/1990 naša djelatnost je bila start-up, računalna tehnologija je već bila u primjeni, ali je fokus još uvijek snažno bio na ručnoj obradi podataka i pripremi izvještaja što je danas gotovo nezamislivo. Izazovi s kojima smo bili suočeni od tada do danas, i stalne promjene u okruženju, učinili su, ne samo da se i sami mijenjamo, već da znamo živjeti s promjenama i da unatoč svemu naučimo kako ostvariti život kakav želimo.

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu 1982 god., osnivači su svoj profesionalan rad  započeli na razvojnim projektima i pozicijama u tada velikoj i važnoj firmi koja je danas izrasla u još veću i značajniju Maistru dd Rovinj unutar Adris grupe. Imali su prilike raditi i učiti od najboljih u to vrijeme, stjecati znanja i profesionalna iskustva na izvoru i ostvariti značajne i inspirativne poslovne kontakte. Poslije nekoliko godina intenzivnog i predanog rada u uspješnom timu bili su spremni s puno samopuzdanja pokrenulti vlastiti posao, formirati tim odgovornih i predanih osoba i zajedno prihvatiti najveće izazove. Bila je to 1990 godina a neki tada mladi ljudi, danas su dio našeg seniorskog tima.

Raditi s velikim  poduzetnicima i ulagačima u vrijeme tranzicije iz društvenog u privatno vlasništvo kada su se formirali novi organizacijski i računovodstveni sustavi, neprocjenjivo je iskustvo. A zadovoljstvo pomagati malim poduzetnicima kod osnivanja vlastitih tvrtki i postavljanja poslovne organizacije- neki od njih su i danas naši klijenti -učinilo je naš posao još danas privlačnim.Poslovni planovi koje radimo za klijente i ulagače izvrsno su prihvaćeni od poslovnih banaka i vanjskih investitora i često su odlučujući faktor za realizaciju poslovne ideje.

Raditi s  globalnim ulagačima iz USA, UK, Italije, Njemačke, Rusije i iz drugih zemalja kada trebaju stručne usluge CPA  i/ili ovlaštenog vještaka, knjigovođe, planera, kao i podršku u mnogim drugim praktičnim pitanjima koja treba riješiti kroz hrvatski zakonodavni i regulatorni sustav, neminovno je proširilo našu perspektivu s lokalnog prema globalnom i obrnuto.

.....Stalno učenje....

Različite poduzetničke ideje koje uvijek imaju isti poticaj-uspjeh, za nas su kontninuiran pravac za profesionalno usavršavanje i stjecanje novih vještina kako bi mogli uspješno odgovoriti na uvijek nova pitanja naših klijenata. Polaganjem stučnih ispita stječemo potrebna ovlaštenja (ovl.revizor, ovl.procjenitelj, vještak) ,kroz strukovna udruženja čiji smo član, usavršavamo naše znanje, putem stručnog tiska pratimo važne informacije. 

Usko surađujemo s članovima RICS-a i CPA (USA, UK), a višegodišnji boravak u USA, i tako stečeno međunarodno znanje i iskustvo, osnažilo je našu podlogu za dobro razumijevanje promjena i trendova na širem nivou koje se, iako s porezima i poslovanjem nemaju izravne veze, ipak odražavaju i na porezne i na poslovne odluke. 

....odgovorno odlučivanje...

Kakve god odluke u budućnosti donosili, sasvim je sigurno da će u svakom poslu kao i u osobnom životu, ekonomija i financije uvijek biti nezaobilazan faktor razmatranja kao mjera vrijednosti, postignutih i onih koje želimo ostvariti, osobnih, kao i onih koje dijelimo sa zajednicom, a dobro pripremljene računovodstvene informacije bit će podloga za donošenje svih važnih odluka, kako poslovnih tako i osobnih.

...prema budućnosti...

Svjesni smo da tradicija obilježena uspjehom nije dovoljna za budućnost upravljanu naprednim tehnologijama koje čovjeku pružaju mnogobrojne i sasvim nove mogućnosti, ali može biti značajna podrška novim generacijama kada prolaze vlastita iskustva u kreiranju svoje budućnosti.

..upravljanoj naprednim tehnologijama..

Naša je vizija da će istinske spoznaje i prave informacije čovjeku dati priliku da izabere i da neprestano kombinira u svakom području svog djelovanja, kako bi ostvario svoje ciljeve. Visoke etičke vrijednosti i rad koji služi životnom ispunjenju, jedini su postojan okvir u kojem će čovjek tražiti sebe.  

Otvoreni smo prema zajedničkoj budućnosti održivog razvoja u kojoj i tradicija i inovacije imaju svatko svoju jedinstvenu ulogu!

RESUME:

-28 godina poslovanja  

-visoko univerzitetsko obrazovanje 

-stručna ovlaštenja (revizor, procjenjitelj nekretnina, sudski vještak)

-međunarodno iskustvo (USA, UK)

-uska suradnja s članovima drugih strukovnih udruženja( RISC, CPA USA, CPA UK) 

 

 

 

 

Trebate ponudu / Trebate savjet? Kontaktirajte nas

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija